h

Nieuws uit 2009

16 december 2009

SP steunt motie over onbehoorlijk bestuur

Tijdens de raadsvergadering van 14 december dienden de ChristenUnie en de SP een motie in over onbehoorlijk bestuur. Aanleiding hiervoor was de procedure over tijdelijk parkeren op het terrein van voormalig Miniatuur Walcheren, die wethouder De Vries (PvdA) heeft gestopt.

Lees verder
15 december 2009

Fractie-assistent onderwijs gezocht

Naast gemeenteraadsleden hebben we ook fractie-assistenten nodig die samen met de raadsleden alle stukken doorspitten en de commissievergaderingen bezoeken.

Lees verder
14 december 2009

Klimaattrein opgewacht in Rotterdam

Afgelopen zaterdag, 12 december, reed de klimaattrein door heel Nederland, op weg naar Kopenhagen voor de wereldklimaattop. Aan boord was ook Paulus Jansen, woordvoerder voor de SP in de Tweede Kamer op het gebied van wonen, energie/klimaat en water. Op het station van Rotterdam waren ook Middelburgse SP-leden aanwezig om Paulus succes te wensen in Kopenhagen.

Lees verder
8 december 2009

Sinterklaasactie 2009

Op donderdagavond 3 december hebben we onze jaarlijkse sinterklaas-actie weer gehouden. We deelden zakjes pepernoten uit met daaraan een gedicht bevestigd.

Lees verder
3 december 2009

Kandidatenlijst SP Middelburg

Tijdens de ledenvergadering op 1 december 2009 heeft de SP afdeling Middelburg haar kandidatenlijst vastgesteld.

Lees verder
2 december 2009

Kandidatenlijst SP-Middelburg bekend

Op dinsdag 1 december werd tijdens de Algemene Ledenvergadering de kandidatenlijst vastgesteld voor de gemeenteraadsverkiezingen van 3 maart 2010. Daarna werd ook het nieuwe bestuur voorgesteld en verkozen.

Lees verder

Pagina's

U bent hier