h

Kandidatenlijst SP-Middelburg bekend

2 december 2009

Kandidatenlijst SP-Middelburg bekend

Op dinsdag 1 december werd tijdens de Algemene Ledenvergadering de kandidatenlijst vastgesteld voor de gemeenteraadsverkiezingen van 3 maart 2010. Daarna werd ook het nieuwe bestuur voorgesteld en verkozen.

Veel verrassingen waren er overigens niet in het bestuur. Nadat Jurgen Vos zijn functie als voorzitter eerder dit jaar al moest neerleggen, werden zijn taken waargenomen door Petroesjka Sterk. Zij werd dan ook unaniem gekozen als nieuwe voorzitter.

Hoofdpunt van de avond was echter het vaststellen van het verkiezingsprogramma. De aanwezige leden hadden enkele opmerkingen over de compleetheid van het verkiezingsprogramma. De programmacommissie nam deze punten ter harte en beloofde dit nog bij te voegen. Een verbeterde versie zal dan ook spoedig op de pagina verschijnen.

De voorgestelde aanpak van de campagne kon op veel lof rekenen en de rode verkiezingsbanner werd gezien als een goede aanvulling, er wordt gekeken om hier een uitgebreider campagnefilmpje van te maken.

U bent hier