h

Nieuws uit 2006

16 december 2006

"Huishoudelijke hulp schiet tekort"

-SP Middelburg wil soepeler regels-
MIDDELBURG - Een deel van de mensen die huishoudelijke zorg nodig hebben komt in de problemen omdat verwacht wordt dat familieleden inspringen.

Lees verder
6 december 2006

De Faam: Het woord aan raadslid Menno Visser

Met 4831 stemmen (16,5 %) zijn ook in Middelburg de Tweede Kamerverkiezingen een groot succes geworden voor de SP.

Het is verheugend dat een zo groot deel van de kiezers een duidelijk signaal heeft afgegeven dat het in Nederland, dus ook in Middelburg, anders moet.

Lees verder
23 november 2006

16,5 % van Middelburgse kiezers stemt SP

Bij de Tweede Kamerverkiezingen heeft 16,5 % van de Middelburgse kiezers op de SP gestemd. Dit is een fractie lager dan voor heel Nederland (16,6 %) maar hoger dan voor Zeeland in zijn geheel (15,5 %). De SP is daarmee ook in Middelburg de derde partij. De SP haalde bij de landelijke verkiezingen gisteravond 25 zetels binnen.

Lees verder
12 november 2006

Verkiezingsmarkt Middelburg

Zaterdag 11 november is in Middelburg de verkiezingsmarkt gehouden. In verband met de komst van Sinterklaas naar Middelburg werd de verkiezingsmarkt een week eerder gehouden dan normaal.

Lees verder
12 november 2006

Verkiezingsposters SP vernield

Al meerdere malen zijn op verschillende plekken in Zeeland verkiezingsposters en verkiezingsborden vernield. Sommige borden zijn al verscheidene malen opnieuw beplakt, maar elke keer worden de posters opnieuw afgescheurd. Ook de recentelijk op sommige plaatsen in Middelburg geplaatste molentjes op de borden zijn op sommige locaties al verdwenen.

Lees verder
9 november 2006

Renske Leijten op bezoek in Middelburg

Renske Leijten, nummer 9 op de kandidatenlijst van de landelijke SP en voorzitter van ROOD, heeft samen met Jurgen Vos op donderdag 9 november een bezoek gebracht aan het ROC.

Lees verder

Pagina's

U bent hier