h

Nieuws van de afdeling

23 mei 2024

Aftrap campagne Europese verkiezingen

Op zaterdag 25 mei trappen we ook in Zeeland de campagne voor de Europese verkiezingen af. De peilingen zijn gunstig. Met zijn allen moeten we er de schouders onder zetten om weer terug te keren als SP in het Europese parlement.

Lees verder
6 mei 2024

Europese verkiezingen

De Europese verkiezingen komen er weer aan. Ga vooral stemmen op 6 juni. De SP is er klaar voor.

Lees verder
24 september 2023

Bijzondere avond met Jimmy Dijk in Middelburg

Het is een bijzondere tijd voor de Socialistische Partij (SP) in Zeeland. Eerst gingen we met de bus naar de Prinsjesdagdemonstratie in Den Haag, dan waren er de fantastische Algemene Beschouwingen van Lilian Marijnissen en vandaag, zaterdag is ons Congres, waarin we onder andere ons verkiezingsprogramma vaststellen.
En we hebben nog het een en ander om naar uit te kijken. Op maandagmiddag 25 september wordt de fototentoonstelling ‘Weggecijferd. Teruggevochten.’ in Middelburg geopend door Renske Leijten, voormalig prominent Kamerlid van de SP. En op maandagavond 25 september zal Jimmy Dijk een inspirerende avond verzorgen in de Wandelkerk in Middelburg.

Lees verder
23 september 2023

Tentoonstelling ‘Weggecijferd, Teruggevochten’ in Middelburg geopend

Weggecijferd. Teruggevochten. Zo heet het bijzondere fotoboek waarin honderd ouders, getroffen in het toeslagenschandaal, worden geportretteerd.
Op maandag 25 september wordt om 15.30 de tentoonstelling ‘Weggecijferd. Teruggevochten’ geopend door Renske Leijten op het Damplein rondom de Graanbeurs.
De tentoonstelling is op initiatief van de SP naar Middelburg gehaald en toont acht grote foto’s van gedupeerde ouders in het toeslagenschandaal geportretteerd door fotograaf Bert Teunissen. De foto's zijn op het Damplein rondom de Graanbeurs te zien tot en met 4 oktober.
Rondom de Graanbeurs in Middelburg staan acht grote foto’s van gedupeerde ouders in de toeslagenaffaire. Aan de zijkant van ieder portret staan verhalen van de gezinnen over wat de toeslagenaffaire met hun leven heeft gedaan. “Mijn leven is verwoest”, staat er bijvoorbeeld te lezen.

Lees verder
20 augustus 2023

SP in gesprek in Dauwendaele

Zaterdag 19 augustus was de SP-afdeling van Middelburg actief in de wijk Dauwendaele. 

Lees verder

Pagina's

U bent hier