h

Nieuws uit 2008

3 december 2008

De Bode: Bijeenkomst gemeente en bewoners invulling park Molenwater

Parijs heeft Jardin du Luxembourg en de Tuilerieën, Londen het wereldberoemde Hyde Park, Amsterdam het befaamde Vondelpark, Brugge het Minnewater.

En Middelburg? Nee, de hoofdstad van onze provincie heeft geen stadspark. En dat vinden veel bewoners van de historische binnenstad een groot gemis.

Lees verder
26 november 2008

Sinterklaasactie 2008

Op zaterdag 26 november 2008 stond SP Middelburg op de markt. Er werden ZO-kranten uitgedeeld en chocolademunten, met een knipoog naar de kredietcrisis.

Lees verder
30 juni 2008

PZC: Nooit een breed draagvlak voor theater op Miniatuur Walcheren

Raar gegoochel met cijfers helpt niet: slechts een kleine meerderheid van de gemeenteraad ziet een theater op Miniatuur Walcheren zitten.

Lees verder
25 juni 2008

PZC: 'Een plaats om natte voeten te kunnen krijgen'

MIDDELBURG - Harry de Visser is tuinontwerper. Hij maakte eerder al een alternatief plan voor de bouwput, met een drijvend open luchttheater. Vorige week won hij een ontwerpprijs van het tijdschrift Tuin en Landschap voor een tuin bij een zorgboerderij in Zuid Holland. De SP presenteert het plan van Harry de Visser vanavond bij de speciale commissievergadering over het theater aan het Molenwater.

Lees verder
14 mei 2008

De Bode: SP en Tuin van Zeeland voeren actie voor nieuw stadspark

'Onze monumentenstad is flink op weg een lelijk mensenpakhuis te worden'.

MIDDELBURG - SP Middelburg en Tuin van Zeeland willen de gemeente ervan overtuigen de leegte die Miniatuur Walcheren bij haar vertrek achterlaat om te toveren in een groen stadspark. Zij hopen daarbij op steun van de Middelburgers en die kunnen de inwoners betuigen door raamposters op te hangen.

Lees verder
6 mei 2008

SP lanceert actie Stadspark Molenwater

Miniatuur Walcheren vertrekt binnenkort uit de binnenstad. Het college wil op de oude locatie een nieuw theater of woningen bouwen. Tegelijk hebben enkele projectontwikkelaars waarschijnlijk al hun plannen klaar, maar wij hebben andere plannen met deze prachtige plek!

Lees verder

Pagina's

U bent hier