h

Nieuws uit 2010

11 december 2010

Sinterklaasactie 2010

De dagen worden steeds kouder, de eerste centimeters sneeuw zijn al gevallen en de goedheiligman is in het land. Tijd voor de jaarlijkse Sinterklaasactie dus.

Lees verder
1 december 2010

Verslag manifestatie "Armoede Werkt Niet"

Op 27 november vertrokken 30 Zeeuwse SP'ers én WSW'ers samen naar de manifestatie "Armoede Werkt Niet!" in Den Bosch. Vanuit alle Zeeuwse SP afdelingen deden mensen mee.

Lees verder
18 november 2010

Postbodes vechten voor hun baan

Dinsdag 16 november vertrok er een bus met 27 Middelburgse en Vlissingse postbodes richting Den Haag. De sfeer was geweldig, maar iedereen had ook een beetje de zenuwen. Zouden er wel 6000 postbodes komen staken zoals de avond daarvoor voorspeld was...

Eenmaal in Den Haag verdween de onrust toen er telkens meer bussen aan kwamen rijden. Het was één en al herfsttinten in het Haagse bos en dat kwam niet van de vallende blaadjes maar van de oranje postbode-jassen.

Lees verder
10 november 2010

Manifestatie 'Armoede werkt niet'

Laat mensen met een arbeidsbeperking niet de rekening van de crisis betalen!

Kom naar de manifestatie op 27 november in Den Bosch om samen een vuist te maken tegen de forse bezuiniging op mensen met een arbeidsbeperking!

Lees verder
27 oktober 2010

Ledenvergadering Middelburg

Op 19 oktober heeft de afdeling Middelburg een ledenvergadering gehouden. De vergadering begon met alle vrijwilligers te bedanken die zich tijdens de afgelopen verkiezingen enorm hebben ingezet voor de afdeling. Zij ontvingen het fotoboek "Een nieuw begin" met daarin een uitgebreid verslag van deze campagnes.

Lees verder
30 september 2010

SP ontsteld over proef met minimumloon

De SP afdelingen van Vlissingen en Middelburg/Veere hebben met ergernis kennis genomen van een nieuwe proef van demissionair minister Donner. In deze proef worden mensen met een arbeidsbeperking of WSW-indicatie aan het werk gezet voor minder dan het minimum loon.

Lees verder

Pagina's

U bent hier