h

Fractie-assistent onderwijs gezocht

15 december 2009

Fractie-assistent onderwijs gezocht

Naast gemeenteraadsleden hebben we ook fractie-assistenten nodig die samen met de raadsleden alle stukken doorspitten en de commissievergaderingen bezoeken.

De fractie van de SP is nog op zoek naar een fractie-assistent met kennis van onderwijs. Heb je, bijvoorbeeld via je werk, kennis over dit onderwerp en heb je tijd om hier een paar avonden in de week aan te besteden, neem dan contact op via middelburg@sp.nl

De sfeer binnen de fractie is informeel en je kunt meepraten over allerlei zaken die voor heel Middelburg van belang zijn. Verder doe je bij het werk voor de fractie kennis op van hoe de politiek in elkaar steekt.

Uiteraard is het ook mogelijk om, via de landelijke SP, extra cursussen te volgen. Het betreft een onbetaalde functie.

Reactie toevoegen

U bent hier