h

SP lanceert actie Stadspark Molenwater

6 mei 2008

SP lanceert actie Stadspark Molenwater

Miniatuur Walcheren vertrekt binnenkort uit de binnenstad. Het college wil op de oude locatie een nieuw theater of woningen bouwen. Tegelijk hebben enkele projectontwikkelaars waarschijnlijk al hun plannen klaar, maar wij hebben andere plannen met deze prachtige plek!

Het is onaanvaardbaar dat elke open plek in Middelburg volgebouwd wordt. Onze monumentenstad is flink op weg een lelijk mensenpakhuis te worden, met nauwelijks ruimte voor groen en rust.

Om die ontwikkeling te keren maken wij ons sterk voor een stadspark. Een park is een ruimte die rust uitstraalt, waar je ongedwongen andere mensen ontmoet en even jezelf kunt zijn. Een ruimte ook voor ontspanning, discussies, kunst en plezier.

En verder een ruimte waar historische bouwwerken een prominente plaats innemen. Denk aan het – nu verborgen – bruggenhoofd en de muziektent. Dus, een park voor alle Middelburgers.

Daarom gaan we, in samenwerking met de Tuin van Zeeland, een grote actie voeren. In de binnenstad zullen huis-aan-huis folders verspreid worden waarin mensen gevraagd wordt hun stem aan dit plan te geven.

Ook op de website kunt u uw steun betuigen. Zo kunt u een poster op A4 formaat downloaden en voor uw raam hangen of onze folder downloaden, invullen of verder verspreiden. Alle reacties zullen worden verzameld en te zijner tijd aan de wethouder worden aangeboden.

pdfRaamposter Stadspark Molenwater (0,89 MB) pdfHandtekeningfolder Stadspark Molenwater (3,47 MB)

U bent hier