h

Ledenvergadering Middelburg

27 oktober 2010

Ledenvergadering Middelburg

Op 19 oktober heeft de afdeling Middelburg een ledenvergadering gehouden. De vergadering begon met alle vrijwilligers te bedanken die zich tijdens de afgelopen verkiezingen enorm hebben ingezet voor de afdeling. Zij ontvingen het fotoboek "Een nieuw begin" met daarin een uitgebreid verslag van deze campagnes.

Daarna boog de afdeling zich vooral over het verkiezingsprogramma en de kandidatenlijst voor de Provinciale Statenverkiezingen van komend jaar. Er zijn enkele goede wijzigingsvoorstellen door de afdeling voorgesteld, die op de regioconferentie van 6 november in stemming zullen komen. Vervolgens werden de afgevaardigden gekozen die de afdeling zullen vertegenwoordigen op de regioconferentie. Na de vergadering was er voldoende ruimte voor een goed gesprek en n drankje.

U bent hier