h

Verkiezingscampagne 2006

Tijdens de gemeenteraadsverkiezingen van 2006 heeft de SP maar liefst 3 zetels gehaald. In totaal stemde 9,2% van de mensen SP.

Wilt u meer weten over ons verkiezingsprogramma of kandidaten?

Hieronder staan alle nieuwsberichten uit de verkiezingscampagne van 2006.


18 maart 2006

Raadsleden SP geïnstalleerd

Tijdens een bijzondere vergadering op donderdag 16 maart zijn de leden van de nieuwe gemeenteraad geïnstalleerd.

Lees verder
10 maart 2006

Video van de verkiezingscampagne 2006

Lees verder
9 maart 2006

Foto's van de SP verkiezingscampagne in 2006

Hier is een fotocollectie van de verkiezingscampagne van de SP via onze Flickr-pagina.

Lees verder
7 maart 2006

SP Middelburg boekt dubbele verkiezingszege

De Middelburgse SP heeft dinsdag 7 maart op twee fronten winst geboekt. Allereerst is de SP in de raad teruggekeerd met drie zetels, één zetel meer dan in 2002. Ten tweede is de door de SP gewenste verbouw van het huidige theater bij het referendum door een meerderheid van de bevolking als beste optie gekozen.

Lees verder
5 maart 2006

SP aanwezig op politieke markt

Zaterdag 4 maart is op de Markt in Middelburg een politieke markt gehouden. Van half tien tot vier uur stond de SP op de markt met een, natuurlijk rode, bus.

Lees verder
3 maart 2006

SP: "Informatiefolders referendum onjuist verspreid"

"Wie heeft deze folder thuis ontvangen?" vroeg Menno Visser, nummer 2 op de lijst voor de SP, gisteren tijdens het lijsttrekkersdebat in de Zeeuwse Bibliotheek aan de aanwezigen in de zaal. Hoewel een aantal mensen aangaven de folder, met daarin informatie over de theaterkeuzes in het referendum, ontvangen te hebben, was dit bij veel mensen niet het geval.

Lees verder
1 maart 2006

De Faam: Een beter Nederland begint in Middelburg

In de Faam van 1 maart heeft elke partij gelegenheid gekregen om haar gedachtegoed te verduidelijken. Hieronder volgt het stuk van de SP.

Lees verder
28 februari 2006

Verhef je stem!

Het wordt tijd dat we na gaan denken over wat ons echt gelukkig maakt. Wat me dan opvalt is dat bij je mooiste herinneringen economische waarde geen enkele rol speelt. Het moet dus wel een misvatting zijn om mensen slechts te zien als consumenten en meer, meer, meer te zien als enige weg naar geluk.

Lees verder
27 februari 2006

PZC: "Ik heb al zoveel muntjes in die put gegooid."

MIDDELBURG - Belachelijk, om achteraf een theaterreferendum te houden. Als het aan de SP had gelegen, was Middelburgers al veel eerder naar hun mening gevraagd. Maar ja, die partij heeft achteraf óók makkelijk praten. Zij zit immers niet in de gemeenteraad. Nóg niet!

Lees verder
25 februari 2006

SP maakt van bouwput een WenSPut

Zaterdag 25 februari heeft de SP de actie wenSPut gehouden. Bij de bouwput (aan de kant van de Korte Noordstraat /Molenwater) heeft een groep van ongeveer acht SP-leden van 10:00 tot 14:00 uur actie gevoerd. Mensen werden uitgenodigd om hun wens voor Middelburg op papier te zetten en op te hangen aan het hek rond de bouwput. Hierna konden ze, volgens aloude traditie, een munt in de put gooien om hun wens te doen uitkomen.

Lees verder

Pagina's

U bent hier