h

Stem tegen, stem voor!

10 juni 2011

Stem tegen, stem voor!

Jaren geleden werd de SP bekend met de slogan: “Stem tegen, stem SP”. Gevolgd door een campagne waarin de slogan werd omgedraaid: “Stem voor, stem SP”. Soms is er wel eens iemand die moppert op het feit dat “de SP overal tegen is”. Maar je kunt niet tegen iets zijn zonder ook voor iets te zijn.

We zijn tegen het openhouden van de Stationsbrug voor autoverkeer, dus voor een veilige Stationsbrug voor fietsende en daarmee kwetsbare kinderen en ouderen. We zijn tegen de bouw van een tweede kerncentrale, dus voor duurzame energie en energiebesparing.

We zijn tegen de bezuinigingen op de Sociale Werkplaatsen en dus voor een beschermde werkplek waar zinvol werk wordt gedaan en begeleidt voor mensen die door een handicap of tijdelijke situatie niet kunnen meedraaien in een bedrijf waar concurrerende productie moet worden gedraaid.

We vragen u ook om, als u lid bent van de vakbond tégen het pensioenakkoord en dus voor het behoud van ons solidaire pensioenstelsel te stemmen. Voor de argumenten verwijzen we u graag naar de landelijke SP website waar Paul Ulenbelt vragen over de visie van de SP op het pensioenstelsel heel helder beantwoordt.

Als bestuur hebben we samen met actieve leden ingezet tegen de bezuinigingen op de gemeente door een socialer alternatief te bieden.

Actieve leden zijn zeer belangrijk, in de ondersteuning bij acties, daarom doen we af en toe een oproep per email. Belangrijk is dat we uw juiste adresgegevens hebben. Mocht u een nieuw e-mailadres en/of telefoonnummer hebben, laat het a.u.b. weten via
0118-217720 of middelburg@sp.nl

Omdat we nog lang niet alle leden van afdeling Middelburg kennen gaan we binnenkort ook op ledenbezoek om u te vragen wat u belangrijk vindt. Laat ons dan ook vooral weten welke onderwerpen u aan het hart gaan dan weken we samen voor een beter Nederland!

Namens het bestuur,

Petroesjka Sterk

Reactie toevoegen

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

U bent hier