h

SP Middelburg in gesprek over de Trekdijk

25 februari 2018

SP Middelburg in gesprek over de Trekdijk

De SP fractie heeft in de gemeenteraad veel gesproken over de Trekdijk. Raadslid Inge Tupanwel: "Ook het contact met de dorpsvereniging en de werkgroep Trekdijk is voor ons belangrijk geweest. Maar nu nodigen we alle bewoners van Nieuw en Sint Joosland, Welsinge en de Mortiere uit om met ons van gedachten te wisselen, want we zijn dringend op zoek naar goede alternatieven waarvoor een breed draagvlak is".

Programma:
ZATERDAG 3 MAART
DURPS'UUS OP D’N OEK
10.00 uur inloop met koffie
10.15 uur korte inleiding van uit de fractie
10.30 uur wandeling naar de Trekdijk en onderweg in gesprek met elkaar
11.30 uur afsluiting met koffie

We kunnen in een uur niet de Trekdijk rond en willen ook graag dat mensen die wat slechter ter been zijn mee kunnen. We lopen dus naar het begin van de Trekdijk om ter plekke ideeën uit te wisselen. Zorg dat u stevige schoenen aan heeft en warm gekleed bent. Als het slecht weer is blijven we binnen en zullen we aan de hand van foto's en plattegronden in gesprek gaan.

Reactie toevoegen

U bent hier