h

Kandidatenlijst SP Middelburg bekend

29 november 2017

Kandidatenlijst SP Middelburg bekend

Foto: Leden SP Middelburg.

Tijdens de ledenvergadering op woensdagavond 29 november jl.  hebben de leden van SP Middelburg de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen vastgesteld. De lijst wordt aangevoerd door Petroesjka Sterk, gevolgd door Huib Ghijsen, Geert van der Laan en Inge Tupanwel.

Petroesjka en Inge zitten al voor de SP in de gemeenteraad. Petroesjka heeft zich onder andere ingezet voor verbeteringen in de zorg en het armoedebeleid, rechten van mensen met een handicap en behoud van de kinderboerderij. Inge heeft in de raad onder andere gestreden voor behoud van het zwembad in Arnemuiden, echte groene stroom i.p.v. sjoemelstroom, voldoende betaalbare huurwoningen in gemengde wijken en tegen een bedrijventerrein aan de Trekdijk.
Huib en Geert zijn nieuwkomers op de kandidatenlijst. Huib heeft een juridisch adviesbureau dat zich onder andere bezighoudt met huur- en arbeidsrecht. Geert had een eigen bedrijf en is momenteel werkzaam bij PostNL. Zij zijn dus nieuw op de lijst, maar zeker niet nieuw in de afdeling. Beiden draaien alweer enige tijd mee, Geert als afdelingsvoorzitter en Huib als medewerker van de Hulpdienst van de SP afdeling. Regelmatig trokken Huib en Geert samen met de huidige fractie en actieve leden de buurt in om met de bewoners van de gemeente in gesprek te gaan.  Vanzelfsprekend zullen zij dit ook na de verkiezingen blijven doen.

Want voor de SP geldt: niet alleen in de raad maar ook zichtbaar op de straat.

Huidig fractievoorzitter Jeroen van Dijen gaat zich richten op het organiseren van acties en het mobiliseren van mensen om zo het socialisme handen en voeten te geven in Middelburg.

De volledige lijst is als volgt:

1) Petroesjka Sterk
2) Huib Ghijsen
3) Geert van der Laan
4) Inge Tupanwel
5) Sylvia Tuinder
6) Gülsen Köstek
7) Ingrid Bos
8) Ad Tienstra
9) Els Simons
10) Winant Halfwerk
11) Leo Ton
12) Andres Dirks
13) Jeroen van Dijen

Reacties

Goed gedaan mensen zelf zet ik me in door. De SP tas altijd aan mijn rollator te hebben en de jas aan dus altijd zichtbaar waar ik voor sta daar veel aanspraak positief dus

Reactie toevoegen

U bent hier