h

Zonnige aftrap campagne nationaal zorgfonds

22 mei 2016

Zonnige aftrap campagne nationaal zorgfonds

Foto: SP Middelburg

Zaterdag 21 mei was de aftrap van onze SP afdeling om in gesprek te gaan over het Nationaal Zorgfonds. Het doel van de gesprekken is om met zoveel mogelijk inwoners een vuist te maken tegen het hoge eigen risico en de zorgverzekeraars die winst maken op onze zorgpremies. Geld voor zorg moet naar zorg gaan en daarom streven we naar een brede én betaalbare basisverzekering die solidair is met mensen die zorg nodig hebben.

Foto: SP Middelburg

Afdelingsvoorzitter Erica Akkermans: "Het was heerlijk weer en met acht enthousiaste SP-ers hebben we aangebeld bij 124 woningen in 't Zanddorp. Veel bewoners die we spraken waren het roerend met ons eens dat het hoge eigenrisico afgeschaft moet worden en wilden het plan voor een Nationaal Zorgfonds ondersteunen. Zij zullen dan ook een actiepakket van ons ontvangen en we hebben gevraagd of ze actief met ons mee willen denken over hoe we dit punt (ook lokaal) op de agenda kunnen zetten."

Al met al een geslaagd begin. De komende twee zaterdagmiddagen gaan we weer op pad in 't Zand. Mocht u ook mee willen helpen dan kunt u contact opnemen met middelburg@sp.nl onder vermelding van Nationaal Zorgfonds. U kunt ook bellen naar Petroesjka Sterk: 0118-217720

Reactie toevoegen

U bent hier