h

Huur te Duur campagne in andere vorm

11 mei 2016

Huur te Duur campagne in andere vorm

Foto: SP

Het afgelopen jaar was SP Middelburg regelmatig in verschillende wijken langs de deur gegaan om mensen via enquêtes te vragen naar de gevolgen die ze ondervonden van de huurverhogingen van Woongoed. Het afnemen van enquêtes kost echter veel tijd, en omdat we die maar beperkt beschikbaar hebben moet je je bij alles wat je doet dus goed afvragen of die tijd in verhouding staat tot wat je eruit haalt. Dit was naar onze mening niet meer het geval, dus hebben we onlangs besloten om hiermee te stoppen.

Dit betekent niet dat we stoppen met de campagne Huur te Duur: de hoge huren en voortdurende huurverhogingen boven de inflatie dragen in belangrijke mate bij aan armoede en wij zullen deze dan ook altijd blijven bestrijden. Maar dan wel op andere manieren.

Er zijn al een aantal ideeën geopperd, maar we hebben nog niets besloten. Mocht je zelf nog ideeën hebben, laat het ons dan weten door ons te bellen of via een mail naar middelburg@sp.nl.

Reactie toevoegen

U bent hier