h

SP wil weten wat er speelt in Arnemuiden

6 maart 2014

SP wil weten wat er speelt in Arnemuiden

De SP praat mét mensen, niet over mensen. Daarom is de afdeling Middelburg vrijwel dagelijks op straat te vinden om van de bewoners zelf te horen wat er speelt in de wijk of de buurt. Met regelmaat wordt er huis-aan-huis bij mensen aangebeld, maar ook bij winkelcentra en op markten gaan de SP’ers met mensen in gesprek.

Vrijdag 7 maart bezoekt de SP de weekmarkt in Arnemuiden om aan de hand van een aantal prikkelende stellingen te polsen hoe Arnemuiden aankijkt tegen de lokale politiek.

Lijsttrekker Jeroen van Dijen: “We hebben bewust gekozen voor een stellingenbord, waarop iedereen kan aangeven of en in welke mate hij of zij het eens is met de stelling. Op die manier ontstaan er goede gesprekken, waar wij als afdeling heel veel informatie uit halen. Informatie waarmee we de komende vier jaar in de raad, maar ook op straat aan de slag gaan."

"Politiek heeft alleen maar zin, als je bereid bent om echt naar mensen te luisteren. De SP gaat actief op zoek naar datgene wat mensen echt bezighoudt. De afgelopen jaren hebben we dat ook steeds gedaan en op basis daarvan is ons verkiezingsprogramma samengesteld. Een programma waarin we kiezen voor een 100% sociaal Middelburg.”

Wie met de SP in gesprek wil, of benieuwd is naar de stellingen treft hen vrijdag 7 maart vanaf 13.00 uur op de weekmarkt in Arnemuiden.

Reactie toevoegen

U bent hier