h

SP vraagt inwoners Arnemuiden naar mening Julianabad

8 maart 2014

SP vraagt inwoners Arnemuiden naar mening Julianabad

Vrijdag was het campagneteam van de SP op de weekmarkt in Arnemuiden met een gloednieuw stellingenbord. Met dit bord vragen de socialisten naar de mening van de inwoners over een onderwerp.

Lijsttrekker Jeroen van Dijen: "Bij deze lancering vroegen wij de inwoners van Arnemuiden naar hun mening over het Julianabad en we kregen een unaniem antwoord; het buitenbad moet openblijven!"

"Natuurlijk beseffen wij ook dat het openhouden van het Julianabad 75.000 euro per jaar kost, maar hoe we het geld besteden is een kwestie van kiezen. Zo kiest de SP ervoor om de vergoeding voor gemeenteraadsleden te beperken en de gratis Ipads af te schaffen, dat bespaart al meer dan 45.000 euro per jaar. Als we dan ook de nutteloze subsidies aan de Economische Impuls Zeeland stoppen, dan kan het zwembad gewoon openblijven. Je moet alleen als politieke partij die keuze durven maken en dat doet de SP."

Daarnaast spraken de kandidaten en vrijwilligers met verschillende ondernemers in de winkelstraat die sinds het vertrek van de supermarkt omzet mislopen. "Vroeger liepen mensen nog even langs de slager om iets lekkers te halen bijvoorbeeld" vertelt een ondernemer. "Nu is de toeloop een stuk minder en het lege pand zelf is natuurlijk ook geen aanwinst voor de straat."
 
Toch zijn de ondernerms hoopvol: "Mensen verwachten soms als ze naar Arnemuiden komen een soort Volendam en dat valt dan wat tegen, we zijn wel voortdurend aan het nadenken hoe we Arnemuiden op de kaart kunnen zetten"
 

Reactie toevoegen

U bent hier