h

Op gesprek in Dauwendaele

12 maart 2014

Op gesprek in Dauwendaele

Zaterdag 8 maart was het Buurt-team van SP Middelburg opnieuw in Dauwendaele om bij de mensen aan te bellen. Helaas was niet iedereen thuis maar toch kijken de socialisten terug op een geslaagde campagnemiddag.

Lijsttrekker Jeroen van Dijen: "We hadden schitterend weer, dat helpt natuurlijk wel. De vorige verkiezingscampagne voor de gemeenteraad had je een muts, sjaal en wanten nodig maar nu waren zelfs de SP-jassen te warm. En de reacties die we krijgen zijn altijd erg waardevol. We krijgen zo een goed beeld van wat er leeft in de wijken, wat goed gaat maar ook wat nog veel beter kan. Daarom voert de SP ook het hele jaar door campagne, je bent pas volksvertegenwoordiger als je ook weeet wat er op straat en bij de mensen speelt."

Veel gesprekken gingen over actuele thema's voor de verkiezingen: zorg, werkgelegenheid en bezuinigingen. Maar ook specifieke opmerkingen over Dauwendaele zoals de renovaties, de basisschool en het groenonderhoud kwamen ter sprake.

"Geen tocht meer betekent ook een lagere energierekening, ik ben echt heel blij dat Woongoed aan de slag is gegaan" vertelde een tevreden buurtbewoner.

De SP ziet het renoveren van woningen dan ook als een belangrijk aandachtspunt voor de komende jaren; Huizen worden energiezuiniger, de bouwsector krijgt weer extra werkgelegenheid en het is goed voor het milieu.

Reactie toevoegen

U bent hier