h

Kinderen van de rekening

17 november 2012

Kinderen van de rekening

In een rijk land als Nederland leven tienduizenden kinderen (367.000!) in armoede.

Concreet betekent dat, dat ze niet iedere dag een gezonde maaltijd kunnen eten. Niet altijd naar verjaardagsfeestjes kunnen. Of zelf hun verjaardag niet kunnen vieren met vriendjes en vriendinnetjes. Maar ook dat ze niet mee kunnen doen met sporten en geen uitstapjes of culturele activiteiten kunnen ondernemen. Toch hele belangrijke dingen voor de ontwikkeling van kinderen.

De SP vindt dat onacceptabel en gaat actie voeren. Voor deze actie hebben we (oude, te kleine, versleten) kinderschoenen nodig. Het liefst zo veel mogelijk. Wat de actie verder inhoudt, blijft nog even geheim.

Help mee met inzamelen en mail naar middelburg@sp.nl om te weten te komen waar u de schoenen in kunt leveren. De inlevertermijn sluit op 1 december as. dus wees er snel bij!

U bent hier