h

Verkiezingscampagne 2010

Tijdens de gemeenteraadsverkiezingen van 3 maart 2010 heeft de SP twee zetels gehaald. In totaal stemde 6,55% van de Middelburgers op de SP.

Wilt u meer weten over ons verkiezingsprogramma of kandidaten?

Hieronder staan alle nieuwsberichten uit de verkiezingscampagne van 2010.

 


5 maart 2010

Uitslag van de verkiezingen

Tijdens de verkiezingen heeft de SP 2 zetels gehaald, dat is er één minder dan in 2006. In totaal stemde 6,55% van de mensen SP.

Nu de gemeenteraadsverkiezingen achter de rug zijn, wordt een start gemaakt met de coalitiebesprekingen.

Lees verder
3 maart 2010

SP stemmers bedankt !

Iedereen die vandaag zijn stem heeft uitgebracht op de SP, bedankt voor het vertrouwen dat jullie ons hebben geschonken !

Lees verder
3 maart 2010

De grote dag

Vandaag kunt u het verschil maken! Wilt u meer geldverspillende prestige-projecten terwijl er bezuinigingen boven ons hoofd hangen? Wilt u nog minder invloed kunnen uitoefenen op de besluiten van de gemeente? Wilt u meer auto's toestaan in onze binnenstad en minder voorzieningen in de dorpen en wijken?

Lees verder
2 maart 2010

Youtube: het protestbord aan de Zuidsingel

De SP plaatste onlangs een protestbord om aandacht te vragen voor de bouwput aan de Zuidsingel. De gemeente was hier niet van gediend en verwijderde het bord. Wat vinden omwonenden hier nu van?

Lees verder
1 maart 2010

Gemeente verwijdert protestbord

Het bouwbord dat de SP uit protest heeft geplaatst op de zuidsingel, is vandaag om 16.00 uur ( na het verstrijken van het ultimatum ) op last van burgemeester Schouwenaar verwijderd. De SP Middelburg wacht verdere stappen af.

Lees verder
26 februari 2010

SP geeft fietsers voorrang

Donderdag 25 februari heeft de SP vele tientallen fietsen versierd. ROOD ( Jong in de SP ), heeft zadelhoesjes aangebracht op enkele plekken waar er een groot gebrek is aan stalling. In het voormalige gebouw van Rijkswaterstaat aan de Koestraat zijn studenten onder gebracht maar door gebrek aan stalling worden de fietsen nu geparkeerd tot aan de Agrimarkt aan de overkant van de straat.

Lees verder
25 februari 2010

SP vraagt opnieuw aandacht voor de bouwput aan de Zuidsingel

Op woensdag 24 februari, exact één week voor de gemeenteraadsverkiezingen, heeft de SP Middelburg opnieuw om aandacht gevraagd voor de nog altijd natte bouwput aan de Zuidsingel.

Dit deden zij door het plaatsen van een aankondigingsbord, bij veel bouwplaatsen een herkenbaar gegeven. De tekst week wel enigszins af, de SP had de jaartallen waarin het bouwproject gereed zou zijn doorgestreept, symbolisch voor de duur van dit project.

Lees verder
23 februari 2010

Alle hens aan dek

Op dit moment is de verkiezingscampagne echt goed op stoom. Zo zijn er acht verkiezingsdebatten waar de SP aan deelneemt, waarbij aan allerlei verschillende groepen (scholieren,ondernemers, wijkbewoners, gehandicapten, kunstenaars) uitgelegd wordt waar de SP voor staat.

Lees verder
22 februari 2010

Hang een poster op

Zoals u waarschijnlijk al hebt gezien op de verkiezingsborden heeft de SP de opvallendste en mooiste poster van alle partijen.

We hechten er groot belang aan dat iedereen deze poster ophangt. Door de buurt rood te kleuren maken we de andere bewoners duidelijk dat de verkiezingen eraan komen en dat elke stem telt voor een socialer Middelburg.

Lees verder
20 februari 2010

JIJ, IK, WIJ, SP! - De Videoclip!

Lees verder

Pagina's

U bent hier