h

Standpunten SP Middelburg

16 februari 2006

Standpunten SP Middelburg

Deze laatste dagen voor de verkiezingen is het de bedoeling om een aantal speerpunten nog eens extra onder de aandacht te brengen, te weten:

GEEN A-THEATER Wij gaan voor het opknappen van de bestaande schouwburg; met de nodige bouwkundige aanpassingen en een leuke facelift kunnen we weer vele jaren vooruit en hij is tenslotte groot zat voor onze stad. Met het uitgespaarde geld kunnen we heel veel zinniger dingen doen!

OPVANGHUIS Een plaats waar dak- en thuislozen, verslaafden en mensen die in een crisissituatie verkeren opgevangen en ondersteund kunnen worden zou in sociaal opzicht echt een aanwinst zijn voor de stad

EEN WONING VOOR EEN WONING De Roosevelt Academy is een aanwinst en het is goed dat de studenten fatsoenlijk onderdak krijgen; wij hebben echter het idee dat het gemeentelijk enthousiasme wel erg éénzijdig gericht is en eisen daarom voor iedere studentenwoning een starterswoning voor de Middelburgse jongeren!

MOLENWATER - PARK Miniatuur Walcheren verdwijnt uit de binnenstad; wij vinden dat op deze lokatie niet gebouwd mag worden en pleiten voor een stadspark als in vroeger dagen.

Uiteraard hebben wij nog veel meer plannen. U kunt ze vinden op de website.

Reactie toevoegen

U bent hier