h

De nieuwe voorzitter aan het woord

20 oktober 2021

De nieuwe voorzitter aan het woord

Sinds mei 2021 hebben we een nieuwe voorzitter: Sylvia Tuinder. Zij heeft deze taak op zich genomen nadat Geert van der Laan afscheid nam als voorzitter. Hierbij stelt ze zich even voor.

Voor de SP afdeling zet ik me zeker graag actief in, maar vooral ook liefst zoveel mogelijk samen met anderen. Samen komen we verder en er is zeker nu genoeg te doen. De tweedeling, het verschil tussen arm en rijk is groter dan ooit. Armoede moet de wereld uit en iedereen heeft recht op een goede en betaalbare woning. Dat lijkt me toch niet teveel gevraagd! Met acties moeten we hand en hand zorgen dat er dit bereiken!

Natuur en zorg voor de aarde, zorg voor de mensen en de dieren die er leven staan voor mij bovenaan.

Misschien kennen jullie me al als bestuurslid van SP Middelburg wat ik sinds 4 jaar ben of als actief lid van provinciale Staten voor de SP wat ik tot eind 2020 was. Als SP-er zijn voor mij essentiële waarden;  solidariteit, gelijkwaardigheid en menselijke waardigheid.

Ik hoop de komende tijd met jullie samen daar aan te werken en van ons te laten horen! 

Met vriendelijke groet,

Sylvia Tuinder

Reactie toevoegen

U bent hier