h

Kom ook naar de ledenbijeenkomst

14 juni 2018

Kom ook naar de ledenbijeenkomst

Woensdag 27 juni zijn alle leden opnieuw hartelijk welkom voor een bijeenkomst in Wijkcentrum Hof van Buren.

De leden hebben de macht bij de SP, zij bepalen de koers van de afdeling en via de partijraad en de partijcongressen óók de koers van de landelijke partij. De ledenbijeenkomst op 27 juni is gericht op de toekomst. Als partij willen we vooruit en we werken hard aan verbeteringen voor inwoners: door acties, door onze raadsfractie en natuurlijk door onze actieve leden.

De huidige voorzitter Geert van der Laan ondersteunt sinds de gemeenteraadsverkiezingen onze raadsfractie en stopt daarom als voorzitter. Oud-raadsleden Inge Tupanwel en Jeroen van Dijen willen meehelpen om de afdeling te versterken. Daarnaast zijn er volgend jaar verkiezingen voor de Provinciale Staten, de Eerste Kamer en het Europees Parlement.
Reden genoeg om met elkaar van gedachten te wisselen over het socialisme in Middelburg en hoe we daar een bijdrage aan kunnen leveren.

Start om 19:30 (Inloop vanaf 19:15)
Agenda:
Terugblik afgelopen jaar en de gemeenteraadsverkiezingen
Bestuursverkiezing
Fractie aan het woord
Verkiezingen (Provinciale Staten, Eerste Kamer, Europees Parlement)
Wat kan jij doen tijdens een campagne?

Wil je erbij zijn maar is de afstand een probleem, neem dan contact op via middelburg@sp.nl of tel: 0118-629828 (Leo Ton), dan proberen we vervoer te regelen.

Reactie toevoegen

U bent hier