h

In Memoriam Ad Tienstra

8 juni 2018

In Memoriam Ad Tienstra

Foto: SP

Afgelopen zondag ontvingen wij het droevige bericht dat ons bestuurslid Ad Tienstra is overleden op 2 juni.

Wij kennen Ad als een warme, betrokken en strijdbare man. Zonder al te veel woorden stond Ad voor een eerlijke wereld, waarin armoede, onderdrukking en uitbuiting niet langer bestaan en iedereen gelijke kansen krijgt. Op zijn eigen bescheiden, maar evenzo doortastende wijze leverde Ad jarenlang een waardevolle bijdrage aan het afdelingsbestuur.

Ad ging mee de buurten in, bouwde voor ons het mooiste campagnemateriaal dat we konden wensen en bracht goede ideeën zoals coöperatieve duurzaamheidsprojecten onder de aandacht van de afdeling. Daarnaast ondersteunde hij de gemeenteraadsfractie met raad en daad.

Binnen het bestuur vond Ad goede onderlinge verhoudingen van groot belang, zonder daardoor de discussie ontwijken. Met zijn rustige persoonlijkheid en vriendelijke aard, gecombineerd met scherpe analyses, zorgde hij altijd voor nieuwe invalshoeken en een positieve sfeer. Ad was altijd geïnteresseerd in de mens achter het verhaal. Hij vroeg regelmatig of hij je ergens bij kon helpen, ook als het niet om politiek ging.

Ad was een mens met oog en hart voor anderen. We gaan zijn kennis, ideeën, strijdbaarheid en vriendschap enorm missen en wensen zijn familie en vrienden sterkte met dit grote verlies.

Reacties

Ook ik wens familie en vrienden en de
SP sterkte met dit grote verlies.dat hij rusten in vrede

Dat hij rusten in vrede. We gaan hem missen Veel sterkte voor familie en vrienden.

Reactie toevoegen

U bent hier