h

In Memoriam: Ton Paardekooper

27 april 2016

In Memoriam: Ton Paardekooper

 

In Memoriam

Ton Paardekooper

17 april 1952 -  26 april 2016

Verslagen en bedroefd zijn wij over het plotseling overlijden van Ton Paardekooper. Wij kennen Ton als een bevlogen en enthousiast SP-lid dat altijd klaar stond om anderen te helpen. Zijn maatschappelijke betrokkenheid en liefde voor de mens, met al zijn kwaliteiten en gebreken, gaven hem kracht en moed om zich daar waar mogelijk in te zetten voor een mooiere wereld.

Jarenlang ging Ton voor de afdeling de buurten in, om te folderen, handtekeningen op te halen en het gesprek aan te gaan. Altijd met de intentie om onrecht te bestrijden en mensen te motiveren voor zichzelf op te komen.

De laatste tijd moest hij wegens gezondheidsproblemen nogal eens verstek laten gaan, iets wat hij zeer betreurde en waar hij zich steevast voor bleef verontschuldigen. Want, hij wilde zo graag bijdragen aan menselijke waardigheid, gelijkwaardigheid en solidariteit.

Wij zijn Ton dankbaar voor zijn inzet en betrokkenheid en zullen hem missen en wensen zijn familie en vrienden sterkte met dit zware verlies.

Reacties

Ik heb Ton leren kennen bij de Sociale werkvoorziening Orionis Walcheren, hij was een harde werker stond altijd klaar als je hem nodig had een echte Socialist. Ik wens zijn familie en dierbaren heel veel sterkte in deze moeilijke tijden.

Reactie toevoegen

U bent hier