h

Kom naar de SP-kraam op het Southpark festival!

31 mei 2015

Kom naar de SP-kraam op het Southpark festival!

Foto: SP Middelburg

Net als voorgaande jaren staat SP Middelburg ook dit jaar met een kraam op het Southpark festival op het Meiveld in Middelburg Zuid. Zaterdag 20 juni zullen onze vrijwilligers weer met de festivalbezoekers in gesprek gaan over actuele thema’s en zijn er bij onze kraam tal van leuke activiteiten te doen. In de goedgevulde kraam vindt de bezoeker een keur van informatie over onze afdeling, het raadswerk en de Statenfractie.

Bijzondere aandacht zullen we dit jaar besteden aan de SP-campagne “Er is genoeg voor iedereen” én aan onze jeugd, want dat is immers onze toekomst. “Dat jongeren zich totaal niet interesseren voor politiek, is een misvatting”, zegt voorzitter Inge Adriaansen. “Ze lopen over het algemeen niet warm voor ellenlange discussies of de trage papierwinkel van beroepspolitici. Maar betrokken bij thema’s die hen raken zijn ze zeker wel. Zaken als studiefinanciering, onderwijs, betaalbare huisvesting, fatsoenlijk loon, cultuur, daar hebben ze wel degelijk een mening over. En die mening willen wij graag horen en meenemen in ons afdelingswerk.”

De SP-kraam is van 12.00 tot 18.00 uur te bezoeken. Kom langs en maak van de gelegenheid gebruik om onze raads- en bestuursleden te spreken, uw vragen te stellen of gewoon gezellig van het festival te genieten!

Reactie toevoegen

U bent hier