h

Een strijdbaar 2015

10 januari 2015

Een strijdbaar 2015

Foto: SP Middelburg / Nieuwjaarsbijeenkomst

Op 10 januari had de SP haar jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst. Onder het genot van een hapje en drankje blikten de leden terug op de succesvolle  verkiezingscampagne voor de gemeenteraad, de vele lokale acties en inspirerende bijeenkomsten.

Over 2015 is iedereen het eens: ook dit wordt een druk en intensief jaar voor de afdeling. De Statenverkiezingen komen eraan en dat vereist een sterk  en enthousiast campagneteam, maar ook de decentralisaties en de toenemende ongelijkheid krijgen onze volle aandacht. Werk aan de winkel dus!

Foto: SP Middelburg / Nieuwjaarsbijeenkomst

Wil je meedoen en ons helpen Middelburg 100% sociaal te maken? Neem dan contact op of stuur een mailtje naar: middelburg@sp.nl

Reactie toevoegen

U bent hier