h

Aan de slag, campagne!

18 januari 2015

Aan de slag, campagne!

De komende maanden staan weer in het teken van campagne. Op 18 maart kiezen de inwoners van Zeeland niet alleen de Provinciale Staten maar via hen ook de leden van de Eerste Kamer. Dat maakt deze verkiezingen belangrijker dan ooit, want de coalitiepartijen in de Tweede Kamer staan er niet goed voor.

Bijna iedereen wil dit rampkabinet naar huis sturen en de steun in de Eerste Kamer ( dankzij de foppositie partijen D66, CU, SGP) kan maar rekenen op 38 stemmen, tegenover 37 stemmen van de oppositie. Meer dan ooit zal deze verkiezing dus gaan over een landelijk referendum over dit kabinet. Daarom is het voor de SP­leden nu alle hens aan dek!

We gaan een spetterende campagne tegemoet in Zeeland met meer actieve afdelingen dan ooit, maar een goede campagne is pas echt een succes met ieders hulp. Daarom doen we een beroep op je!

Wil je meer weten waarom iedereen in je straat, in je familie of op je werk op 18 maart op de SP moet stemmen? Kom dan op 6 februari naar onze campagnemeeting! Deze meeting vindt plaats in Hof van Buren en begint om half acht. Onze regionale campagneleider Jeroen van Dijen zal je alle ins en outs van campagnevoeren vertellen, je kunt inspirerende ideeën opdoen en natuurlijk is er veel materiaal aanwezig om direct mee de straat op te gaan.

In een succesvolle SP-­campagne zijn onze leden het geheime wapen, dus kom ook!

Reactie toevoegen

U bent hier