h

Oproep: Ledenvergadering Provinciale Statenverkiezingen

30 september 2014

Oproep: Ledenvergadering Provinciale Statenverkiezingen

In verband met de Provinciale Statenverkiezingen op 18 maart 2015 houden we dinsdag 7 oktober 2014 een ledenvergadering. De uitnodigingen hiervoor ontvangen onze leden bij de Tribune van september.

Tijdens deze ledenvergadering bespreken we het concept-verkiezingsprogramma en wordt gestemd over de concept-kandidatenlijst. Verder kiezen we op de ledenvergadering onze afgevaardigden voor de Regioconferentie op 25 oktober 2014.

Johan van den Hout, gedeputeerde in Noord-Brabant geeft een kijkje in de keuken van het Statenwerk. Wij zijn ontzettend blij dat hij tijd heeft weten vrij te maken om speciaal voor onze leden naar Middelburg te komen.

De provincie gaat over belangrijke zaken, zoals openbaar vervoer, nieuwbouw (omgevingsplan), aanleg van natuurgebieden en uitstoot van gevaarlijke stoffen.

Vind je het belangrijk dat je stem in de Abdij gehoord wordt, kom dan naar de ledenvergadering! Maar als je gewoon wilt komen voor de altijd gezellige sfeer bij onze vergaderingen, dan mag dat natuurlijk ook.

Reactie toevoegen

U bent hier