h

In Memoriam Kees Knulst

25 februari 2014

In Memoriam Kees Knulst

Kees is er niet meer. Wij zijn geschrokken en voelen ons verslagen door dit bericht dat ons vandaag, 25 februari 2014, heeft bereikt. Een bevlogen, slimme, warmhartige man, zo hebben we Kees leren kennen.

In Memoriam Kees Knulst

24 augustus 1949 - 23 februari 2014

Als voormalig medewerker van de Sociale Dienst lagen de belangen van hen die afhankelijk zijn van ons aller zorg hem zeer aan het hart. In 2002 werd hij lid van de SP en vertelde tegen iedereen die het maar wilde horen hoezeer hij zich herkende in het beginselprogramma van onze partij, Heel de Mens.

Na zijn pensionering in 2012 werd Kees actief in de afdeling Middelburg en verwierf zich daar een plek door zijn vriendelijke, rustige en innemende aard, maar ook door zijn goede oog voor misstanden in onze maatschappij. Kees had de gave zaken kort en bondig samen te vatten. Zijn intelligente, weloverwogen inbreng en kennis van zaken maakten een grote indruk op ons.

Toen Kees zich bereid verklaarde zich kandidaat te stellen voor de gemeenteraad, waren wij daar als bestuur ontzettend blij mee. Wij verliezen in hem niet alleen een gewaardeerd bestuuslid en kandidaat-raadslid, maar vooral een heel bijzonder mens. 

We zullen Kees vreselijk missen en wensen zijn familie en vrienden sterkte met dit zware verlies.

Reactie toevoegen

U bent hier