h

Zeeuwse SP afdelingen starten poster-actie voor Trix de Roos

1 augustus 2012

Zeeuwse SP afdelingen starten poster-actie voor Trix de Roos

De Zeeuwse afdelingen van de SP zijn een actie begonnen om voorkeursstemmen te werven voor het Zeeuwse kandidaat-kamerlid Trix de Roos (44e plek).

Dit doen zij door het verspreiden van een poster waarop Trix staat afgebeeld met de tekst: "Onze vrouw voor Zeeland". Leden en sympathisanten van de partij kunnen deze poster uitprinten en op een zichtbare locatie ophangen.

Download de poster
"Ik vind dit een hartstikke leuke actie," reageert De Roos. "ik hoop natuurlijk dat die voorkeursstemmen niet nodig zijn en dat we met een goede campagne straks 44 zetels halen, maar ik ben ontzettend blij met alle steun die ik krijg. Ook als we straks niet die 16.000 voorkeursstemmen binnenhalen, want tijdens de verkiezingen telt natuurlijk elke stem."

De Zeeuwse SP afdelingen hopen dat met voldoende voorkeursstemmen Zeeland opnieuw een Tweede Kamerlid krijgt die niet alleen Nederland socialer wil maken maar ook goed weet dat regels, ontworpen in Den Haag, soms net even anders uitpakken voor Zeeland.

Iedereen die een foto neemt van de poster en deze instuurt naar zeeland@sp.nl maakt bovendien kans op een verzorgde meet-and-greet met Emile Roemer in Middelburg.

Meedoen kan tot 13 augustus

U bent hier