h

Campagne-aftrap in Schouwen

7 februari 2011

Campagne-aftrap in Schouwen

Zaterdag 5 februari was de aftrap van onze campagne voor de Provinciale Staten verkiezingen.

Gemeente Schouwen-Duiveland valt onder afdeling Middelburg maar omdat we er tot nu toe niet echt actief waren, besloten we om de aftrap te houden in Zierikzee. Onze Schouwse leden hielpen volop mee & we hadden alle symphatisanten uitgenodigd om eens kennis te maken.

Onder "De Beuse" was plek genoeg voor een kraam. Koffie, thee en koekjes zorgden voor extra gezelligheid, waar kleumende voorbijgangers graag gebruik van maakte. De straffe wind maakte het echter onmogelijk om de kraam aan de stoep neer te zetten. Daardoor konden we mensen niet attenderen op onze folders over de acties die de SP landelijk, provinciaal en lokaal op de kaart hebben gezet. Gaf op zich niets, want met mensen praten doen we evengoed wel.

Met verkiezingsfolders, tomatensponsjes en PROTEST-kranten in de tassen trokken we er op uit. Aan de kraam kwamen leden voor een praatje langs en voorbijgangers die meer wilden weten over bepaalde onderwerpen. Tussen 11.00 en 15.00 uur hebben we zo heel wat mensen bereikt en kinderen blij gemaakt met onze unieke SP kleurplaat. We waren tot op het bot verkleumd maar het was de moeite waard en we komen zeker terug.

U bent hier