h

Uitnodiging SP ledenvergadering

27 augustus 2006

Uitnodiging SP ledenvergadering

Beste SP leden in Middelburg, Veere en Schouwen Duiveland,

De komende maanden staan in het teken van de tweede Kamerverkiezingen op woensdag 22 november. We gaan natuurlijk een spetterende campagne voeren. Daarnaast worden er in het hele land ledenvergade-ringen georganiseerd. De ledenvergadering van de afdeling Middelburg, Veere en Schouwen Duiveland zal op donderdag 7 september om 19.30 uur
worden gehouden in de Zeeuwse Bibliotheek te Middelburg.

Na de ledenvergaderingen zal de SP een aantal regioconferenties houden. De regioconferentie voor Zeeland en Zuid Holland is op zondag 17 september in Rotterdam- Uiteindelijk komt er een landelijk SP congres op zaterdag 7 oktober.

Waarom al deze bijeenkomsten?
a. Tijdens de ledenvergaderingen kunnen de leden met elkaar discussiƫren over de kandidatenlijst en het conceptverkiezingsprogramma. De vergadering mag veranderingen in zowel het conceptverkiezings-programma als de kandidatenlijst voorstellen. Deze voorstellen worden door 5 leden voorgelegd in de regioconferentie (17 september in Rotterdam)
b. De ledenvergadering kiest op democratische wijze 5 leden die de afdeling gaan vertegenwoordigen op de regioconferentie in Rotterdam en op het landelijke SP
congres.
c. Wilt u de afdeling vertegenwoordigen op de regioconferentie en het congres dan kunt u zich schriftelijk of via email aanmelden bij:

Jurgen Vos
Lange Noordstraat 45
4331CB Middelburg
email: postkoets@zeelandnet.nl

Wanneer u naar de ledenvergadering komt (7 september, Zeeuwse Bibliotheek in Middelburg) kunt u vanaf dinsdag 29 augustus het conceptverkiezingsprogramma en de kandidatenlijst bekijken via internet. (SpNet).

U bent van harte welkom.

Vriendelijke groeten,

Jurgen Vos
Namens de afdeling Middelburg, Veere en Schouwen Duiveland.

U bent hier