h

PZC: SP Middelburg heeft nieuw bestuur

24 juni 2005

PZC: SP Middelburg heeft nieuw bestuur

MIDDELBURG - Middelburg heeft weer een Socialistische Partij. Gisteravond is door de leden een nieuw bestuur gekozen. Jurgen Vos is de nieuwe voorzitter. Hij wordt bijgestaan door vijf bestuursleden.

PZC (24-06-2005), door Maurits Sep

Het bestuur is gekozen voor een periode van een jaar, tot de volgende jaarrvergadering. In 2006 vinden ook gemeenteraadsverkiezingen plaats.
Of de SP daaraan zal meedoen, is nog niet besloten.
Binnenkort zal wel een ledenwerfcampagne worden gevoerd om de SP sterker te maken.
De doorstart van de SP is begeleid door Trix de Roos, raadslid in Vlissingen en regiobestuurder voor de SP in Zeeland.

Volgens haar is gisteren een dikke streep gezet onder de bestuursproblemen van haar partij in Middelburg. Maar daarmee is de afdeling er nog niet. ,,Het zal nog een hele zware klus worden iets positiefs neer te zetten.’’ Maar De Roos heeft veel vertrouwen in de nieuwe bestuurders, die volgens haar met een frisse blik naar de toekomst kijken. Bovendien zal zij hen blijven bijstaan.

Samenwerking tussen de afdelingen van Middelburg en Vlissingen, waar zij raadslid is, zal zeker ook ontstaan.
Dat is niet alleen voordelig voor Middelburg, maar ook voor Vlissingen, denkt De Roos. ,,Het heeft zeker een meerwaarde voor ons.’’

Naast Jurgen Vos zijn nog vijf mensen in het bestuur van de SP Middelburg gekozen. Secretaris is Leo Ton, penningmeester is Jeanette de Vis. De andere drie bestuursleden zijn Menno Visser, Peter van Hekken en Liesbeth Nahumury.

U bent hier