h

Kom ook naar de Schrikkellunch!

24 februari 2020

Kom ook naar de Schrikkellunch!

SP Middelburg organiseert een schrikkellunch om gezellig samen te zijn en elkaar te ontmoeten. SP Middelburg biedt iedereen uit Middelburg die dat leuk vindt een lunch aan. Het is de manier om kennis te maken met de SP in een ongedwongen sfeer.

Wat? Schrikkellunch
Voor wie? Iedereen die kennis wil maken met de SP in Middelburg
Waar? Wijkcentrum : Hof van Buren, Oranjelaan 17, Middelburg
Wanneer? Zaterdag 29 februari van 12 u tot 14 u

We zorgen voor een gezellige sfeer en een broodje. Heb je ons iets te vragen, wil je ons iets laten weten, of wil je eens horen wat we doen of belangrijk vinden dan ben je welkom. Er is alle tijd om met elkaar in gesprek te gaan. Altijd al eens kennis willen maken met de mensen die voor en achter de schermen actief zijn bij de SP in Middelburg.? Kom dan 29 februari naar Hof van Buren van 12 u tot 14u.

Je mag gewoon binnen komen wandelen om 12 uur. Nodig vooral ook je buren en buurtbewoners uit. We willen liefst iedereen een broodje aan kunnen bieden, dus nog handiger is het als je ons vooraf wilt laten weten dat je komt. Dat kan per email aan: middelburg@sp.nl

Reactie toevoegen

U bent hier